Project Description

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTŐK

A termékről

Az immunrendszer olyan szervek, sejtek és fehérjék interaktív hálózata, amely a szervezetet védi a vírusoktól és baktériumoktól vagy bármilyen idegen anyagtól. Bőrünkön és nyálkahártyánkon különféle mikroorganizmusok élnek, és hogy megbetegítenek-e, az immunrendszerünk határozza meg.

A legyengült szervezet megerősítéséhez alapvetően a kiegyensúlyozott étrend ajánlott, valamint a vitaminokban gazdag táplálkozás. A gyógynövények, ásványi és állati eredetű anyagok felhasználhatóak antimikrobiális és immunerősítő tulajdonságaik miatt a fertőzések megelőzésére és leküzdésére.
Ide tartoznak például az echiacea, propolisz, béta-glükán, probiotikumok, D-vitamin és nem utolsó sorban a grapefruitmag kivonat.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek 8:00 – 19:00
Szombat 8:00 – 13:00
Vasárnap Zárva

Itt talál minket

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatvédelmi Tájékoztató.
I Accept

ÍRJON NEKÜNK, VAGY TELEFONÁLJON, HA SZERETNÉ, HOGY A PATIKÁBAN BÁRMELY TERMÉKET ÖSSZEKÉSZÍTSÜK ÖNNEK. PATIKÁNKBAN A TERMÉKEK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐEK.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyibe kérése, kérdése van, vagy érdeklődik termékeink, szolgáltatásaink iránt, írjon nekünk az alábbi űrlapot használva.