Project Description

KISMAMA MULTIVITAMINOK

A termékről

A magzatvédő vitaminok, olyan komplex multivitamin készítmények, melyek a várandósság és szoptatás során a kismama állapotának és a magzat fejlődésének igényei alapján összeállított vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak.

A terhesvitaminok segítenek abban, hogy a várandós nők könnyebben viseljék a terhességet és gyorsabban regenerálódjanak szülés után.

Abban minden magzatvédő vitamin, trimesztertől függetlenül, megegyezik, hogy tartalmaznak olyan alapvető vitaminokat, mint az A-, C-, D3-, E- és különböző B-vitaminok, illetve olyan ásványi anyagokat és nyomelemeket, mint például a vas, réz, cink, kalcium, magnézium. Ezeknél főként az egy tablettában/kapszulában található mennyiségben lehet eltérés. Szintén közös tulajdonsága ezen vitaminoknak az, hogy nagyobb mennyiségű folsavat tartalmaznak. A megfelelő mennyiségű és időben megkezdett folsavbevitel feltétlenül szükséges ahhoz, hogy csökkentsük a magzatnál esetlegesen fellépő velőcsőzáródási rendellenesség kockázatát. Éppen ezért fontos, hogy már a babatervezés időszakában megfelelő mennyiségű folsavat vigyünk be a szervezetünkbe, hiszen mire észleljük a terhességet, a baba már jócskán a fejlődés útjára lépett. A kismamák a babatervezéstől az aktuális trimesztereken át, a speciális területig (pl. jódmentes várandós vitamin) megtalálhatja a hozzáillőt.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek 8:00 – 19:00
Szombat 8:00 – 13:00
Vasárnap Zárva

Itt talál minket

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatvédelmi Tájékoztató.
I Accept

ÍRJON NEKÜNK, VAGY TELEFONÁLJON, HA SZERETNÉ, HOGY A PATIKÁBAN BÁRMELY TERMÉKET ÖSSZEKÉSZÍTSÜK ÖNNEK. PATIKÁNKBAN A TERMÉKEK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐEK.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyibe kérése, kérdése van, vagy érdeklődik termékeink, szolgáltatásaink iránt, írjon nekünk az alábbi űrlapot használva.